Annoncering

På denne side kan du læse mere om, hvordan vi hos Zalethco håndterer annonceringer.

Hos Zalethco er vi yderst selektive, når det kommer til annoncering på vores nyhedsside. Idet vi er så selektive resulterer i, at vi kan garantere vores læsere, at vores indhold altid er så relevant som muligt. Desuden kunne vi aldrig drømme om at pådytte vores læsere om produkter eller anden service. Det er hundrede procent op til dig som læser om du ønsker at klikke ind på annoncer eller ej.

Vores krav til annoncering

Vi sætter høje krav til vores annoncer. Når en virksomhed henvender sig til os ligger vi meget tid og energi i at vurdere, hvorvidt vi kan se nogen værdi i samarbejdet. Værdien skal både gælde for vores læsere, men også fra den virksomhed, som ønsker at annoncere på Zalethco.


Hvornår er det en annonce?

Når vi har annoncer på vores nyhedsside, så ønsker vi total gennemsigtighed over for vores læsere. Det vil sige, at når en artikel indeholder en annonce, så gør vi en dyd ud af, at vores læsere ikke er i tvivl om, hvorvidt den givne annonce indeholder betalt reklame.

Henvendelser om annoncering

Er du virksomheds ejer og tænker, at du som virksomhed kan give værdi for vores læsere, så kan du kontakte os på mail kontakt@Zalethco.dk

Hvis du derimod er læser, og undrer dig over vores tilgang til annoncering, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Zalethco laver vi ikke annoncering med hvem som helst. Vi er yderst selektive, når det kommer til samarbejdspartnere.