Derfor burde du overveje at bruge Najell produkter til din baby

najell
juni 7, 2021 0 Comments

At få et barn betragtes af mange som et af livets gaver. Babyer er søde og bringer meget glæde til husholdet. Og at se sin baby vokse op kan være en fascinerende proces. Dels fordi, du som forældre kan have en stor effekt og indflydelse på din babys udvikling. Dels også fordi du ser dit barnet blive sit eget unikke individ.

Der er flere ting du kan gøre som forældre, for at dit barn eller din baby kan få den bedst mulige opvækst. I denne artikel vil du lære om nogle af de værktøjer du kan drage i nytte for at din baby kan have det bedst i sin opvækst.

På dette link, kan du se nogle babyprodukter af Najell: https://www.parcellet.dk/shop/najell-429c1.html

Najell Sleep Carrier – Heritage Green

Dette produkt er i høj grad funktionel samtidig med, at den er æstetisk at se på. Denne sleep carrier har en behagelig mørkegrøn farve, og en brun Najell logo i siden. Denne sleep carrier kan bruges på flere forskellige måder, men i sin essens er den designet til din baby fra ca. 0-1 år. Den kan tages i brug når du for eksempel skal på campingtur, eller gerne vil gå en tur i naturen.

Din baby får altså mulighed for at sove hvor end dig og din baby befinder jer. Dens design sikrer en høj grad af komfort for din baby. Din baby får så at sige, muligheden for at ”sove som en baby” selv når I er på tur.

najell

Najell Original Bæresele – Grå

Dette er den næste Najell produkt som vækker opsigt. Den er nemlig smart fordi dens kan tilkobles både faderen eller moderen. Bæreselen muliggør, at du og dit barn kan gå længere ture i byen eller naturen samtidig med, at barnet ikke behøver at gå selv.

Det kan nemlig være en trælsom proces for et småbarn at gå lange ture – det er endda helt umuligt for en baby. Dermed sagt sikrer denne bæresele at babyen kan få nydelsen af at være en del af en gåtur, uden selv at skulle gå.

Bæreselen fungerer for babyer og småbørn i aldrene 0-3 år.

Najell Kørepose Winter Cover – Sort

Køreposen er muligvis et af de mest praktiske produkter i selektionen. Den fungerer lidt som de førnævnte produkter i at den sikrer komfort og funktionalitet. Denne kørepose skiller sig dog ud fra de andre i at den kan tilkobles til en barnevogn. Det betyder at du ikke længere behøver at have barnet op på ryggen eller maven, men at du i stedet kan køre barnet rundt i barnevognen.

Der er flere fordele, ved at køre barnet rundt, fremfor at gå med det. For det første kan det være behageligere for barnet at være i en barnevogn fremfor at være op på ryggen eller maven. Barnet kan hvile sig bedre, hvis det er i en barnevogn. Ulempen ligger dog i, at det ikke altid lige er så hensigtsmæssigt at transportere sig med en barnevogn. Derfor kan det nogle gange være bedre at benytte f.eks. bæreselen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.