Har du brug for en billig tandlæge midt i Rødovre?

rødovre tandlæge
maj 8, 2021 0 Comments

Lad os være ærlige, vi har alle brug for at komme til tandlæge en gang imellem, men der er ingen grund til at vælge en der ikke ligger centralt, eller er dyr, hvis du kan få det modsatte. 

Hvis du skal til Rødovre tandlæge, så ligger der en glimrende en af slagsen i Rødovre Centrum, som har den mission at være blandt de bedste i Storkøbenhavn, mens patienterne får den bedste service, og det er undervejs i hele forløbet, hvilket vil sige både før, under og efter endt behandling, og ved de regelmæssige eftersyn. 

Der udstedes et løfte direkte til dig som kunde, nemlig at der anvendes det nyeste og bedste udstyr, at der ansættes professionelle og veluddannede tandlæger, der har patienterne i centrum, og som kan levere den bedste service. Hvis det derudover er sådan, at du er bange for tandlæger, så er det noget der tages specielt hensyn til. 

Er du stadig i tvivl om det er det rette valg, så prøv det af 

Hvis du er ny patient, og henvender dig for at få et eftersyn og tandrensning, så koster det første besøg kun 299 kr., hvilket må siges at være billigt i alle sammenhænge. 

Klinikken har åbent hver dag i ugen, dog med undtagelse af søndag, så der er rig mulighed for at komme til på tidspunkter hvor det passer dig. 

PLUS1 tandlægerne i Rødovre gør det desuden nemt for dig, for du behøver ikke ringe til dem for at få en tid, du kan booke direkte via hjemmesiden, når det passer dig, så der er ikke noget med at ligge i telefonkø på obskure tidspunkter af døgnet. 

Og det er også nemt for dig at komme til klinikken, det er blot til Rødovre Centrum, og så op på lægegangen, der ligger på 1. sal i opgang K. Hvis du kommer i bil, så kan du parkere på taget og gå direkte til opgang K. 

Det er også nemt med den offentlige transport, der er stoppesteder hele vejen rundt om Rødovre Centrum, hvor du nærmest allerede er fremme når du stiger ud af bussen. 

Det er også for dem, der kommer inde fra København 

Hvis du bor i København, hvor tandlægepriserne kan være temmelig høje, så giver det måske meget god mening for dig at tage ud til en Rødovre tandlæge, til dels for at spare penge, og til dels fordi der ikke er ret langt derud. 

De kan det hele i Rødovre, det er fordelen ved at vælge en relativt stor Rødovre tandlæge, du behøver ikke gå flere steder hen for at få en speciel behandling. 

Hvis du gerne vil sammenligne priserne på tandlægerne på tværs af behandlinger, så kan du gøre det på nettet, og du vil se at tandlægen i Rødovre stadig er på den billige side. 

En anden fordel er at du kan gå ind og se hvordan tandlægerne, klinikassistenterne og tandplejerne ser ud inden du dukker op, og det kan være en fordel at vide det fra starten, for at skabe større tryghed for dig som kunde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.