Hvem er vi?

Ønsker du at vide mere om redaktionen bag Zalethco? Så er er du kommet til det rigtige sted. Vi har samlet en oversigt over vores nuværende medarbejdere. Så er du nysgerrig efter at vide mere om os – så læs med

Henriette Kofoed

Henriette Kofoed er Zalethcos chefredaktør og den glade ejer af den eftertragtede kat, som ligger til grund for Zalethcos navn. Der forekommer ingen ændringer eller tilføjelser på Zalethco uden, at det går forbi Henriettes næse. Henriettes store drive, har været altafgørende for Zalethcos succes de seneste år.

Gabriella Pad-Nissen

Gabriella har været hos Zalethco siden den spæde start. Gabrielle er uddannet journalist, og skriver de fleste af de artikler du finder på Zalethco. I sin fritid efter Gabriella havearbejde og tage på byens mange legepladser med sin søn, Willum.


Et lille team

Hos Zalethco er vi et lille team bestående af to medarbejdere. Når man er et så lille team, som vi er hos Zalethco kræver det ekstra meget for vores medarbejdere. Ansvaret er højt og der går ikke langt fra tanke til handling.

Praktikanter hos Zalethco

Vi har løbende praktikanter hos Zalethco. Vi ønsker udelukkende at have praktikanter hos, hvor den er en gensidig værdiskabelse. Vi ønsker at have praktikanter med unikke personligheder, som kan bidrage til et bredere spektrum af interesser. På den måde kan vi internt sparre med hinanden og lære af hinandens forskelligheder.