Madordning i gourmet klasse

madordning
november 19, 2020 0 Comments

En god frokostordning kan gøre en verden til forskel. Det er tit dagens højdepunkt på arbejdspladsen, og noget man virkelig ser frem til. En lækker frokostløsning er ikke kun et trækplaster for nye medarbejdere. Man får også glade, veloplagte medarbejdere, der arbejder ekstra godt ovenpå et sundt og tilfredsstillende måltid.  

Her er ryde-gastronomi.dk en fantastisk mulighed. Med en madordning herfra får du nemlig en frokost i gastronomi-klasse leveret lige til døren på arbejdspladsen. Lidt som at gå ud at spise på luksus restaurant, men mens du er på arbejde! Her er virkelig en frokost at se frem til – og et tilbud at forkæle dine medarbejdere med.  

Gourmetmad til Storkøbenhavn  

De to kokke bag Ryde Gastronomi er begge uddannet fra gastronomiske højborge. Torben Ryde er udlært på Kong Hans, afsluttet med bronzemedalje. Han kone, Mette Ryde er udlært på Søllerød kro, afsluttet med sølvmedalje. Gennem årene har de arbejdet hos bl.a. Noma, Formel B og Summerbird. Begge har flere udlandsophold bag sig, bl.a. i Frankrig, hvorfra de naturligvis også har inspiration. Torben Ryde har desuden været ansvarlig for kantinen på Nordens Ambassadør.  

I 2006 besluttede ægteparret sig dog for at gå egne veje. Og siden har de to madentusiaster tilbudt lækker mad fra deres egen catering service, Ryde Gastronomi. De fristende frokostløsninger laves med passion og med fokus på sundhed og bæredygtighed. Derfor bruger kokkene også så vidt muligt lokale råvarer – helst økologiske – og udarbejder menuen efter de råvarer, der er i sæson.  

Kombi gourmet og sundhed 

Ryde Gastronomi kombinerer gastronomi på højt plan med en sund og nøje afstemt ernæringsprofil. Mette Ryde er nemlig også ernæringsterapeut, så ikke alene er frokosten fra cateringfirmaet en kulinarisk oplevelse. Den er også sammensat optimalt med hensyn til næringsstoffer og balancen mellem protein, fedt og kulhydrater. Det betyder, at dine medarbejdere vil gå fra frokosten mætte, tilfredse med oplevelsen og fyldt op med ny energi til resten af dagen. 

Varme retter og spændende salater 

En frokostordning fra Ryde Gastronomi er bygget op, så den tilfredsstiller både smag og krop. Den består af en varm ret med dagens tilbehør; en mættende salat med ekstra fyld; en mere gængs ”grøn” salat; 3 slags pålæg og selvfølgelig et godt udvalg af hjemmebagt brød. Desuden er der ugens osteanretning hver tirsdag og ugens dessert hver torsdag. Fokus er generelt på hjemmelavet, ærlig mad, hvor keywords er gode råvarer, forfinet smag og match af de forskellige smagsnuancer.  

Eksempel på menu 

Her er et eksempel på en menu, du kan møde ind til på en helt almindelig mandag: Den varme ret: Oksekød i spicy østerssauce med ingefær, løg og basilikum toppet med hakkede peanuts. Serveret med nudler vendt i forårsløg og ristet sesam. Den fyldige salat er et måltid i sig selv: Soya og lime marineret rødkål, edamame bønner, quinoa, grønne druer og salt-ristede cashewnødder.  

Tilbud til både store og små virksomheder 

Frokostordningen tilbydes virksomheder beliggende i Storkøbenhavn, uanset om de er små med blot to medarbejdere eller store med flere hundrede ansatte.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.