Sådan får du dine børn til at være mere udenfor

https://www.legehjulet.dk/49-trick-lobehjul
september 3, 2021 0 Comments

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange forældre, der kæmper en hård kamp med deres børn. De er blevet alt for vante til at sidde foran deres mange skærme og spille og dermed udfolde hele deres sociale liv online.

Det er ikke noget, der er sundt, og derfor er det bedre, at disse børn kommer ud i den friske luft, får leget og brændt en masse energi af og dermed tilbragt tid sammen med deres venner uden fokus på de mange forskellige skærme.

Her er 4 gode tips

Er det en problematik, som du kender til? Så er der heldigvis hjælp at hente. Få herunder 4 bud på, hvordan du bedre kan opfordre dine børn til at være mere uden for.

Derfor er trick løbehjul populære

For det første bør du tage et kig på en trend, der vinder voldsomt ind for tiden.

Her er der tale om et løbehjul. For selvom voksne er begyndt at sætte en motor på dem, så de hurtigere og billigere kan komme frem, så er det også noget, der kan bruges som en fantasifuldt og aktivt stykke legetøj.

Det ene øjeblik kan løbehjulet være en rumraket, der er ved at lande på Mars, og det næste kan det være en super-hurtig racerbil. Og så er det også rigtig godt, hvis man gerne vil øve sig i at lave nogle seje tricks. Tag for eksempel et kig på et trick løbehjul online.

Hop højt op i luften

For det andet bør du investere i en trampolin.

Her er der nemlig tale om et redskab, der kan få børnene til at hungre efter at komme ud i den friske luft. Intet er meget sjovere end at hoppe ustyrligt højt og bruge tid på det sammen med sine venner. Derfor er det heller ikke så underligt, at flere og flere af haverne herhjemme begynder at afgive plads til de store trampoliner.

Og hvem ved, måske bliver du også selv helt vild med at hoppe rundt på en trampolin.

https://www.legehjulet.dk/49-trick-lobehjul

Nyd de lattermilde skrig og skrål

Tag også et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med vand-legetøj. Det kan både være nogle gode vandpistoler, der kan få enhver vandkrig sat i gang til små finurlige anordninger, der sprøjter med vand. Disse kan man så med skrig og glade skrål løbe igennem, mens man forsøger at undvige det kolde vand.

Det er helt sikkert noget, som der vil blive sat pris på, når først det er sommer, og det er tid til at komme ud i haven og få luftet badetøjet.

Søg tilbage til din egen barndom

Sidst men ikke mindst bør du søge tilbage til noget af det, som vi slev legede med som børn – nemlig noget så simpelt som et sjippetov. Hvis først du selv deltager og hjælper med at svinge rebet, vil du se, at dine børn kan få timevis til at gå med at forsøge at undgå at hoppe i rebet og samtidig udfordre sig selv med tricks mellem hvert hop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.