Sådan får du mere motion ind i hverdagen

januar 18, 2022 0 Comments

Har du svært ved at opfylde de minimum 30 aktive minutter om dagen, så læs med her. Den udfordring er vi nemlig mange der har haft, men der er heldigvis et væld af løsninger, hvis du bare er indstillet på at ændre lidt i hverdagen.

Vi kan give dig nok så meget inspiration, fif og gode historier om, hvordan det er lykkes os, men det kræver først og fremmest at du er indstillet på, at mere motion hver dag potentielt betyder mindre tid til andre ting. Og det betyder, at du skal holde dig selv i ørerne hver dag. Nye vaner tager nemlig tid at indlære, så i starten kan det godt virke uoverskueligt, men bare rolig – det bliver nemmere!

Det rigtige udstyr

For at komme ordentligt i gang, og for at gøre det til en sjov udfordring til dig selv, kan vi anbefale at købe et smartwatch. På den måde kan du nemlig både monitorere hvor meget motion du får, du kan konkurrere med dig selv og andre, og du får i det hele taget nemmere ved at planlægge, måle og tage tid på den motion du dyrker. Det kan virke motiverende for mange.

Og ja, der findes både smartwatch til damer og mænd. Er du kvinde, og har du hidtil haft svært ved at finde et lidt finere ur, så skal du blot kigge hos de rette forhandlerne, og så finder du en hel sektion med ure til damer. Alternativt kan du købe et almindeligt smartwatch, og så udskifte remmen med en, som ser mindre voldsom ud på en mindre arm. Køb smartwatch til damer online.

Sjov motion

Noget af det vigtigste, når du skal dyrke motion er, at det skal være sjovt. Hvis du pisker dig igennem noget du hader, så er der større risiko for, at du finder en undskyldning for at droppe det. Så har du altid drømt om at dyrke kampsport, så er det nu du skal gøre det!

Generelt er holdsport en god idé, idet du så får glæden af sammenholdet og desuden føler dig mere motiveret til at dukke op, fordi du ikke vil være bagud i forhold til de andre.

Dyrker du sport alene – for eksempel løb eller cykling, så er det i med et par høretelefoner, så du kan underholde dig selv med nyheder, podcast, musik eller lydbog.

Gå hjem

En anden god måde at få mere motion ind i hverdagen, er ved at tænke over hvor mange skridt du går om dagen. Her kan din nye ven heldigvis hjælpe dig, uanset om det er et smartwatch til damer eller mænd. Du kan nemlig holde øje med, hvor mange skridt du har gået hele tiden.

På den måde kan du lige stå af bussen et par stop før og gå, så du kan komme op på de obligatoriske 10.000 skridt om dagen. Laver du aftaler med venner eller familie, så tjek om du ikke kan planlægge det sådan, at du går hele vejen derhen – eller i hvert fald noget af den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.