Sådan kan du gøre din boligindretning mere personlig

døre på mål
april 5, 2021 0 Comments

Uanset om du følger tidens trends eller din egen stil så har man oftest en tendens til at glemme at gå i detaljen. Jo dine møbler matcher vel og mærket hinanden og farverne på væggene binder indretningen sammen. Du har sikker også prydet dine borde og karme med smukke stager og afskårne blomster. Du har sikkert en potteplante eller to til at skabe liv og sikkert også pynte puder og plaider. Men nu skal denne artikel ikke handle om, hvad du har, men mere handle om det du ikke har og nu spørger du sikkert – jamen hvad kan der mangle? læs endelig videre og find ud af det. 

Styr på indretningen? – husk detaljerne og køb døre på mål 

Du føler måske at du har styr på indretningen og der ikke er mere du mangler og hvis du ikke gør, jamen så kan du allerede nu hente inspiration for både det ovenstående afsnit, men også dette og det næste. Din indretning og dig selv vil stort set altid være i udvikling og man bliver nok aldrig helt færdig, man køber altid lige en blomst med hjem nede fra byen eller tilføjer et billede mere på væggen. Gør opbevaringsløsningerne nemmere eller smider en klat ny maling på væggene. Men hvad med gulve og døre? hvor er de i alt dette? Har de overhovedet været en prioritet for dig, hvis ikke så kig på online-doere.dk her finder du et stort udvalg af indvendige døre med standardmål og på special mål. Denne ekstra detalje i dit hjem vil uden tvivl gøre din indretning mere personlig, binde den mere sammen og skabe mere eksklusivitet i dit hjem. 

Skab mere liv og personlighed – køb døre på mål 

Døre og gulve bliver oftest overset i indretning, for de er der bare. Men køb af døre på mål, kan sætte prikken over i’et i din indretning. Selv detaljen med et nyt dørhåndtag kan bare skabe en helt anden følelse i din indretning og derfor er det også vigtigt at have fokus på dørene når du skal indrette dit hjem. Oftest specielt når du bor i lejemål finder du også billige døre lave af bølgepap og relativt dårlige materialer. Du kan købe døre på mål der er mere robuste og langt mere eksklusive. Du tænker sikkert at det er en stor sum penge at ofre, men det er dit hjem og du kan altid gemme de gamle døre så du kan tage de nye med, hvis du flytter. Det skaber altså en helt anden stemning forestil dig en dør på mål ud til dit køkken med vinduer i, ville det ikke understrege rummet? eller måske franske døre ind til soveværelset for at skabe mere romantik og luksus. Døre på mål er altså helt klart en rigtig god løsning, hvis du ønsker at sætte prikken over i’et i din indretning. Som nævnt tidligere kan gulvene også have stor betydning for din indretnings overordnet look, men det er også et langt større tiltag end nye døre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.