Skab et moderne udtryk i dit hjem med sildeben fliser

https://flisebent.dk/produkter/
september 4, 2021 0 Comments

Sildebensmønsteret er for alvor blevet et af de mest populære designs for tiden, og man ser det efterhånden mange steder – udendørs såvel som indendørs og i mange forskellige rum. Med fliser sildeben åbner du for mange muligheder for at skabe forskellige smukke udtryk i hjemmet. De fås i en bred vifte af forskellige farver og mønstre og bidrager med et eksklusivt og luksuriøst udtryk.

https://flisebent.dk/produkter/

Fordele ved sildeben fliser

Mange kender sildebensmønsteret fra flotte gamle trægulve på store herregårde, men i dag bruges mønsteret i kombination med mange forskellige materialer og også i nye og moderne hjem. Sildeben fliser er enormt slidstærke og kræver stort set ingen vedligeholdelse. Du vil hurtigt blive træt af dine fliser, hvis de kræver meget vedligeholdelse eller jævnlig rengøring, og derfor er dette en stor fordel ved sildeben fliser. Det er rengøringsvenligt og modstandsdygtigt overfor snavs, hvilket gør det ideelt til travle børnefamilier, hvor rengøring helst ikke skal tage for meget tid. Fliserne holder godt på temperaturen, da de har en høj termisk masse og så ser de naturligvis enormt flotte ud i ethvert rum i huset eller lejligheden.

Sildeben fliser i hjemmet

Sildeben fliser understreger en eksklusiv fornemmelse og giver karakter til rummet eller udendørsarealer. Fliser kan lægges i sildebensmønster i hele hjemmet og er for det meste mulige at bruge til både gulve og vægge. Derudover kan du have dem udendørs, hvor en sti eller terrasse kan få et moderne, luksuriøst og elegant udseende på denne måde. Sildeben fliser kan altså danne et elegant udtryk i alle hjemmets rum. På badeværelset og i køkkenet især, er det praktisk at bruge denne type fliser, da der oftere er brug for at gøre rent end i andre rum, og da fliserne er slidstærke og holder til meget.

Læg sildeben fliser selv eller få en professionel håndværker til det

At lægge sildeben fliser kan godt være et gør-det-selv projekt. Dog kræver det en vis erfaring, da det ikke er det letteste at have med at gøre selv, og da det hurtigt bliver en ret tidskrævende proces for den uerfarne. Hvis du lægger fliserne selv sparer du selvfølgelig penge, i forhold til hvis en håndværker skal gøre det. Alligevel kan det ofte betale sig at få professionel hjælp, så man ved at ens projekt bliver fulgt helt til dørs. Hvis ikke fliserne lægges korrekt og lige, kan det komme til at se enormt sjusket ud, så sæt dig godt ind i processen før du går i gang, hvis du beslutter dig for at lægge fliserne selv. Derudover skal der naturligvis fuges grundigt og korrekt.

Hvis du er blevet interesseret i sildeben fliser, kan du opsøge en håndværker, der kan lægge dem for dig, hvis ikke du selv tør at vove dig ud i det. Dernæst kan du finde en forhandler, der har fliser i den farve og med det eventuelle mønster, du ønsker dig. På denne måde kan du opnå det flotte udtryk som fliser giver, samtidigt med at du får en slidstærk og holdbar løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.