Skab overblik på hjemmekontoret

mand der arbejder hjemme
november 30, 2020 0 Comments


Når hjemmekontoret indrettes, skal der være styr på de basale ting, så der kan arbejdes. Det skal jo helst være sådan, at man på en stresset arbejdsdag derhjemme, ikke skal bruge unødigt energi på at lede efter tingene.

Her får du nogle gode råd til, hvad der skal være på hjemmekontoret af kontorartikler, og hvordan du holder orden på hjemmekontoret.

Nødvendige kontorartikler på dit hjemmekontor

Der skal være en række kontorartikler på dit hjemmekontor, så du kan komme til at udføre dit arbejde ordentligt. Det er f.eks. en rigtig god idé, at du har rigeligt med printerpapir tilgængeligt på hjemmekontoret. Derudover er det en god idé altid at have ret rigeligt udvalg af basis kontorartikler. Det vil være en god idé altid at have et rigeligt udvalg af kuglepenne, blyanter, blokke af papir, hulmaskine, blyantspidser, klipsemaskine, kartonomslag, ringbind, viskelæder, post-it, clips, og slettelak. Det kan eventuelt også være en god idé at, der altid er sprittusser, whiteboard tusser eller andet, som kan skrive kraftigere end almindelige kuglepenne.

Det skal ikke være svært for dig at få tilkøbt alle artiklerne til dit hjemmekontor. Faktisk kan du nemt og uden problemer handle alle artiklerne på redofficescanofficeshop.dk.

noter

Større kontorartikler på hjemmekontoret

Der findes også større kontorartikler, som kan være en rigtig god idé at have på hjemmekontoret. Det er altid smart, hvis der står en papirkurv. På den måde får du mulighed for at komme af med dit overskydende papir, uden at du blander papiret med resten af dit affald. Det er lidt mere miljøvenligt på den måde, og så længe du kun kommer papir i papirkurven, behøver du ikke at tømme den så tit.

Det er også smart at have rig mulighed for at arkivere på hjemmekontoret. Det kan være i form af ringbind, arkivbokse, mapper, plastlommer, brevbakker eller tidsskriftsnummer. Når du har mulighed for at arkivere, så bliver det lettere for dig at undgå, at vigtige informationer går tabt med tiden.

Hvorfor er kontorartikler så vigtige?

De nødvendige kontorartikler er nødvendige, fordi du nemt kommer til at bruge meget tid på at være frustreret, hvis du ikke altid har kontorartiklerne ved hånden. Forestil dig f.eks. at en vigtig kunde ringer, og så kan du ikke lige finde kuglepennen. Kuglepenne bliver ofte væk, gemt i tasken eller andre steder, så det er altid en god idé at have et lille lager liggende.

Det er også altid en god idé at have ekstra blokke med papir og mange post-its. Post-its er smarte, fordi det giver mulighed for, at man altid kan notere vigtige beskeder i farten. Den samlede orden på kontoret gør det muligt for dig at arbejde, selv når det bliver stresset.

Jo mere orden jo nemmere bliver dit arbejde, da du slipper for at bruge unødigt energi på de småfrustrationer der opstår. Frustrationerne opstår når noget bliver væk, noget mangler, eller noget ikke er, som det skal være. Et godt indrettet hjemmekontor, med mulighed for arkivering og med alle kontorartikler lige ved hånden, giver de optimale arbejdsvilkår derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.