Bæredygtige sko til den stilbevidste forbruger 

Copenhagen shoes
maj 10, 2022 0 Comments

Bæredygtige sko forbindes ofte med fodformede grimme sko. Ikke særligt stilmæssigt tilfredsstillende, og ofte meget kedelige. Men sådan er det ikke længere. Mange brands på markedet begynder at fokusere på bæredygtighed, samtidig med at kvaliteten og stilen er i top på det enkelte par sko. 

Lige nu er sandaler i stor efterspørgsel på grund af sommerens kommen, derfor kigger mange de forskellige webshops igennem ved årstidens skiften, da det ofte en god måde at finde et billede af hvilke sko man ønsker at investere i.  

Internettet er en jungle 

Det kan være en jungle at finde de helt rigtige sko på internettet, som både lever op til kravene om at være pæne, behagelige og måske også bæredygtige. Det er klart nemmest hvis man har et brand in mente, som kan gøre shoppingen lidt nemmere. Som forbruger vil man gerne have kvalitet, men samtidig ikke gå ned på udseende samt komfort. Det er her copenhagen shoes kommer ind i billedet. 

Sko til den stilbevidste forbruger 

Copenhagen shoes, er et bæredygtigt kvalitetsmærke, men ikke nok med det, så henvender de sig også til den stilbevidste forbruger. Med lækre damesko kan de hurtigt blive en favorit til at peppe gaderoben op med den nyeste mode. Men også børne- og herre sko er i deres sortiment. Det sikrer at den stilbevidste familie alle kan få et par sko fra Copenhagen shoes. Selvom skoene er i top på alle parametre er de stadig et i prisleje, der er til at betale. 

Skoene er gennemtænkte fra design til produktion. Dette sikrer en interessant sko, som bærer præg af de minimalistiske, skandinaviske værdier med en farverig detalje orienteret tvist.  

Hvor kan man købe skoene? 

Køb copenhagen shoes hos en af de mange forhandlere i hele Skandinavien og nyd dit næste par sko med god bæredygtig samvittighed, stilmæssig ynde og viden om at kvaliteten er på plads.  

Et bæredygtigt brand 

Som brand er Copenhagen shoes passionerede omkring at producere sko ud fra de skandinaviske designværdier, med fokus på kvalitets materialer. Hele sortimentet emmer af kærlighed til håndværket og designprocessen. 

Copenhagen shoes fokuserer på bæredygtighed og stilmæssigt tilfredsstillende sko, uden at gå på kompromis med kvalitet. Med et fokus på vedvarende energi og reducering af generel klimamæssig forurening, sættes der krav til skoene, som bærer mærket “We Care” 

“We Care” logo 

“We Care” sko fra copenhagen shoes er alle produceret under de bedst mulige forhold. Det er svært og næsten umuligt at lave en 100% bæredygtig sko, men man kan komme lang med gode initiativer og hensigter.  

Mange af deres sko er produceret af bæredygtigt forarbejdet læder. Læderet som benyttes til at sy skoene med er fra garverier som er godkendt af Leather Working Group. LWG sikrer miljøcertificering af læderhuden, og giver altid den bedste sikkerhed for at læderet lever op til de nyeste miljøhensyn.  

Læder giver en holdbar kvalitets sko. Læder er et naturmateriale som med den rette behandling kan holde i årtier, derfor er det en god ide at vælge læder til for eksempel sandalerne. Dette sikrer, med den rette pleje, at du har sko de næste mange år frem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.