Find det helt rigtige fadølsanlæg til en god pris

fadølsanlæg pris
november 17, 2020 0 Comments

Skal du holde fest? Imponer vennerne med dit helt eget fadølsanlæg. Det behøver ikke være dyrt, tværtimod. Her kan du læse lidt om, hvordan du med fordel kan investere i dit eget fadølsanlæg til en god pris. 

Fadølsanlægget er festens midtpunkt 

Har du nogensinde arrangeret en fest, så ved du, at der skal være styr på meget. Der skal lejes lokaler, lånes service, findes et godt band, købes mad og drikkevarer. Særligt det sidste er vigtigt, for baren har det med at blive festens midtpunkt. Derfor vælger mange at leje et fadølsanlæg og ofte til en dyr pris.  

For i langt de fleste tilfælde skal man tilkøbe fadølsfustager af en vis størrelse. Resultatet er, at man ofte står tilbage efter festen med en masse ubrugeligt fadøl. Man kan ikke levere en åbnet fadølsfustage tilbage til leverandøren. Samtidig kan man ikke tappe øl uden et fadølsanlæg. Prisen for at leje et fadølsanlæg bliver pludselig ret høj. 

Køb dit eget fadølsanlæg 

Løsningen er dog ret ligetil. Invester i dit eget fadølsanlæg. Det behøver slet ikke være dyrt. I dag kan man købe fadølsanlæg i alle størrelser og til billige priser. Find for eksempel en god fadølsanlæg pris online.  

Når du vælger at eje i stedet for at leje, får du et fadølsanlæg, der passer til netop dit behov. Hvad enten du skal holde en stor fest for familie og venner eller bare vil forkæle vennerne med en iskold fadøl fredag aften. Måske har du behov for et fadølsanlæg med mange tappehaner? Så du kan servere mange forskellige typer fadøl til den store fest og betjene mange gæster på én gang? Eller måske er du bare typen, der kan lide at sætte lidt fut i festen og dukke op med et lille kompakt fadølsanlæg under armen? 
Med dit eget fadølsanlæg bestemmer du selv prisen, størrelsen, udseendet og antallet af tappehaner. Nå ja, og du er naturligvis ikke længere begrænset til din festudlejers smag i øl. Med dit eget fadølsanlæg kan du helt selv bestemme den type fadøl, som du og dine gæster kan lide. 

Hvad skal et godt fadølsanlæg kunne? 

Når du har besluttet dig for at købe dit eget fadølsanlæg, er der flere ting, som du skal overveje. Hvor mange tappehaner skal dit fadølsanlæg have? Dette afhænger af, hvor mange liter øl anlægget skal kunne klare i timen. Jo flere liter øl, der skal serveres, jo højere bliver fadølsanlæggets pris.  

Tænk også over, hvor praktisk du er på fingrene. Hvor nemt skal dit nye fadølsanlæg være at sætte til? Overvej for eksempel om der skal være en indbygget luftkompressor i anlægget. Med luftkompressor undgår du selv at skulle sætte en kulsyreflaske til. Fadølsanlæggets pris afhænger naturligvis også af kvaliteten. Men uanset hvilken type fadølsanlæg du vælger, så vil det altid være billigere for dig at eje dit eget anlæg end at leje et stort fadølsanlæg hos en dyr festarrangør. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.