Gode ting at få ordnet i hjemmet inden brylluppet

terrassedøre
november 18, 2021 0 Comments

Bryllup nærmer sig med hastige skridt, men har I fået styr på det hele? Én ting er bryllupsforberedelserne, noget andet er den private front.

Hjemmet, især den ydre del, er værd at huske. Selvom brylluppet ikke skal holdes derhjemme, er det rart ikke at skulle tænke på det, når bryllupsrusen kommer med hjem efter ceremoni eller fest.

Her kan du læse om en række ting, du og din partner bør kigge på, inden jeres bryllup. Det tager kun et øjeblik, men det kan lette jeres byrde efterfølgende.

Få styr på terrassen og eventuelle terrassedøre

Terrassen er et dejligt sted at nyde hinandens selskab, og derfor er det et godt sted at give lidt ekstra opmærksomhed, inden brylluppet skal stå.

Se for eksempel på jeres terrassedøre: Terrassedøre kan nemt blive snavsede, beskidte eller dækkede at spindelvæv og døde insekter, der har gemt sig i hjørner og revner. Terrassedøre har sider, der vender udad året rundt, og derfor mørnes de hurtigere.

Derfor kan det være en idé at rense eller helt erstatte dem, så de ikke generer senere. Se de mange forskellige terrassedøre her, eller besøg dit lokale byggemarked for at finde ud af, hvordan du kan handle.

Flotte terrassedøre har ikke så lidt at sige, og hvis de er pæne og rene, kan de give en helt romantisk stemning.

terrassedøre

Tag og fliser

Ligesom terrassedøre er tag og eventuelle fliser noget af det, der lider mest under vind og vejr. Begge dele kræver jævnlig rens, og det kan være rart at få ordnet, inden brylluppet skal stå.

Tag- og fliserensning er noget, I godt selv kan tage jer af, men I kan spare tid og energi ved at hyre nogen til at komme ud. Ligesom med terrassedøre skaber det en helhed, og når noget er rart at se på, er det nemmere at give plads til romantik.

Det kan sagtens være, I kun har behov for at få rensen fliser på terrassen eller i indkørslen – I kan finde lokale muligheder for fliserensning ved at søge på nettet eller spørge jeres naboer, hvem de har gode erfaringer med.

Hvordan ser haven ud?

Alt afhængigt af, hvilket årstid I skal giftes på, kan det være, haven trænger til en hånd inden brylluppet. En ren og ryddelig have er dejlig at se på, og ligesom med terrassedøre og tag og fliser kan det give et helhedsindtryk, som er æstetisk rart og behageligt.

Når man som nygift tager hjem, skulle man gerne bare have tid til hinanden. Havearbejde er en god aktivitet at gøre sammen, men sjældent så romantisk. Få ordnet haven, inden I bliver gift, så I virkelig kan fokusere på hinanden og de ting, I gerne selv vil.

Hvis I bliver gift om foråret eller efteråret, kan der være mere at tage fat på, mens sommer og vinter ofte er mere nådig ved haven. Her kan en kort tur rundt nemt identificere eventuelle problemer, som nemt kan blive løst på en enkelt dag eller to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.