Sådan kommer du i topform til sommer

vægtstang
juli 6, 2021 0 Comments

Du kender det sikker godt. Du har en plan om se helt skarp ud til sommer, men motivationen er der måske ikke, og du har nok også en ret stresset hverdag med arbejde osv. Motivationen kan ingen andre end dig selv stå for at få i gang, men artiklen her kan dog imødekommende din hverdag og gøre den lettere, sådan du kan få presset et træningsprogram ind. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvordan du hurtigt kan nå dine sommermål, med hvilke redskaber du kan nå dem med samt hvad du bør holde dig fra at gøre i starten.

Lav øvelser hjemme i stuen

Det er super let at inkorporerer et træningsprogram, som fungerer hjemme i stuen. Det er tilmed en god måde at komme i gang på, hvis du ikke er vant til at træne. Af simple øvelser kan du blandt lave disse øvelser:

– Armbøjninger

– Lunches

– Squad

– Planken

– Mavebøjninger

Disse redskaber har du brug for

Hvis du gerne vil tage din træning til et lidt mere avanceret niveau, så kan du også investere i nogle redskaber. På den måde kan du lave flere forskellige øvelser og ramme flere muskelgrupper.

https://sagatrim.dk/vare-kategori/fitnessudstyr/_styrketraening/vaegtskiver-staenger/ kan du finde en bred vifte af forskellige redskaber. Du kan blandt andet finde diverse vægtstænger, vægtskiver og tilbehør. Der er både til at du kan træne dine biceps og triceps, men også til du kan lave bænkpres med en bredere vægtstang.

Det gode ved vægtstænger, det er at de kan bruges meget alsidiges. De kan både bruges til at opbygge muskler med, men de kan også bruges i forhold til balancetræning. Du behøver derfor ikke bruge penge på tusindevis af produkter. Det faktisk nok at have 2-3 basisredskaber. Med disse er du sikker på at opnå en basal, men også effektiv træning af dine muskler.

vægtstang

Tag kosttilskud

Hvis du gerne vil have at dine muskeludvikling skal gå lidt hurtigere, så kan du med fordel tage kosttilskud. Kosttilskud gør sådan at du får flere proteiner i din krop, hvilket er nødvendigt for at bygge muskler op.

Men husk at der er en grund til at det hedder kost(tilskud). Det er fordi det er et tilskud til din normale kost. Det vil altså sige, at du ikke bør droppe din daglige kost til fordel for dit kosttilskudsprodukt.

Husk søvnen

Det er også vigtigt at du får din søvn. Hvis du ikke får din søvn, så restituere dine muskler ikke ordentligt. Det kan resultere i at du vil føle dig meget øm og træt i musklerne, når du skal træne dagen efter.

En god løsning kan være at tilrettelægge det sådan, at du træner om aftenen.

Disse fejl skal du holde dig fra

Hvis du ikke er vant til at træne, så er der nogle helt basale fejl du skal holde dig væk fra:

– Lad vær med at løfte for tungt

– Lad vær med at presse dig selv i starten

– Husk at drikke nok af vand når du træner

De to første er utrolig vigtige i forhold til at undgå skader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.