Spændende praktikophold i udlandet

Trymedics
marts 4, 2021 0 Comments

Kunne du tænke dig at komme på nye eventyr og samtidigt udfordre dig selv fagligt? Brænder du for at hjælpe mennesker og dele erfaringer med ligesindede? Så er et praktikophold med Trymedics måske noget for dig! Om du er i gang med en videregående uddannelse indenfor sundhedssektoren eller holder et sabbatår efter gymnasiet, så er der rig mulighed for at prøve kræfter med de forskellige praktikophold, som Trymedics tilbyder. Over en periode på fire til tolv uger har du nu mulighed for at komme i praktik på et hospital og arbejde indenfor et felt, som du synes er spændende og relevant for din fremtid. Du kan tilmelde dig på 

Trymedics og samtidigt finde mere information herom vedrørende priser.  

Din faglige profil bliver styrket 

Der er adskillige fordele ved at afprøve hospitalspraktik i udlandet. Udover at du kommer til at møde nye mennesker og få tilegnet dig spændende kulturelle oplevelser, så får du også udvidet dine egne faglige kompetencer. Efter du har valgt et bestemt felt, som fx sygepleje, medicin eller odontologi, vil du få indsigt i, hvordan dagligdagen fungerer på et hospital i udlandet. Med hjælp fra en mentor vil du følge hospitalsarbejdere og her observere, hvordan de takler forskellige udfordringer. Du vil komme i kontakt med patienter, og få mulighed for at stille spørgsmål til alt undervejs. Gennem teoretisk funderet undervisning vil du også få en grundlæggende forståelse for de situationer, du kan komme ud for i selve praktikken. Alt dette er med til at højne din viden om sundhed og tilmed give et boost på dit cv, der muligvis kan give dig karrieremæssige fordele i fremtiden. 

Forskellige destinationer 

Med Trymedics får du yderligere mulighed for at opleve nye lande sammen med dine medrejsende. I den naturrige nation Uganda kan du både tage på weekendsafari eller give det lokale marked et besøg i din fritid. Her kommer du til at bo og arbejde i byen Entebbe, som har en meget afslappet atmosfære, og som i øvrigt er beliggende 40 minutter i bil fra hovedstaden Kampala.  

Er du mere til en destination med palmer og strand, så er Zanzibar stedet du skal hen. På denne ø vil du næppe kede dig i din fritid, da du her kan få muligheden for at komme på havsafari ved den sydlige kyst, som blandt andet består af en delfintur. Er du ikke glad for det åbne hav, er der også rig mulighed for at lære om kulturen på fastlandet. Med undervisning i Swahili, som er modersmålet på Zanzibar, vil du komme et skridt tættere på den lokale befolkning.  

Ikke kun et praktikophold 

Til trods for et lærerigt praktikophold i udlandet, byder Trymedics også på en masse sociale oplevelser. Du lærer nye jævnaldrende at kende, som du kan dele erfaringer med og får blandt andet også chancen for at deltage i hyggelige grillaftenener hver weekend. Yderligere vil der blive afholdt en afslutningsfest med lokale dansere, så du kan sige ordentligt farvel dine medrejsende, mentorer og øvrige hospitalsarbejdere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.