Derfor bør du vælge en seng fra Auping: 3 gode grunde

Auping
november 25, 2021 0 Comments

At købe ny seng kan være utroligt svært. Det er utroligt vigtigt for kroppen, at du har en god seng, som du sover godt i, og hvis du vælger den forkerte seng, så er det altså ikke bare lige én, der kan skiftes ud igen. Det er nemlig ikke et af de områder, hvor du kan vælge en billig model og være godt tilfreds med den også. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og derfor er det altså sjældent en billig fornøjelse, når sengen skal skiftes ud. 

Vil du være sikker på, at du vælger rigtigt i første omgang, så er Auping en sengeproducent, som det er værd at undersøge nærmere. Det får du x antal gode grunde til her – og hvis du allerede er overbevist, så kan du jo blot se nærmere på udvalget lige her: https://www.sengespecialisten.dk/

Bæredygtig kvalitet 

Auping er måske ikke et navn, der lige umiddelbart siger dig noget – det gør de færreste sengeproducenter. Dog er det et mærke, der er værd at undersøge nærmere. 

De er nemlig en bæredygtig sengeproducent, der har en produktion, der er 100% CO2 neutral, mens de stadig har fokus på både design, kvalitet og komfort. De er bevidste om klimasituationen både i forbindelse med knaphed på energi, mineraler og råstoffer, og derfor har de valgt at tage kampen op og lægge de ekstra kræfter i at nå frem til en bæredygtig produktion. 

At skabe 100% CO2 neutrale senge er en svær opgave i sig selv, men Auping har taget udfordringen op helt uden at gå på kompromis med det produkt, som du køber i butikken.  

Fokus på design 

Ikke nok med at selve sengen er utroligt vigtig for kroppen og dit generelle velvære, fordi du skal sove godt i den, så har designet altså også lidt at skulle sige. Meget kan du gøre med nyt sengegærde, andet sengetøj og så videre, men derfor må sengen altså stadig gerne se ordentlig ud for sig selv – og det er du helt sikker på, at den gør, hvis du benytter dig af en seng fra Auping.  

Auping går meget op i, at deres senge skal være flotte at se på, når du træder ind i soveværelset. Et flot soveværelse, som du er tilfreds med at træde ind i, giver dig nemlig mere lyst til at være i det og dermed har du nemmere ved at få dine 8 timer hver nat.  

Start dagen frisk og veludhvilet 

Auping bruger lang tid på at researche mennesket, og derfor kan du også være helt sikker på, at den seng du får hjem, er en seng baseret på godt forarbejde. Sengene er skabt på en måde, der giver god støtte og optimal ventilation, for at tage højde for de gennemsnitlige 30 gange, som mennesket vender sig i løbet af natten og de ca. 350 ml væske, som vi mister.  

Dette er blot ét eksempel på, hvordan Auping skaber senge til mennesker baseret på videnskab og undersøgelser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.