Gør neglelakken til en del af outfittet i hverdagen og til fester

neglelakker
september 9, 2020 0 Comments

Man kan nogle gange undervurdere, hvordan et matchende outfit kan medvirke til det samlet udtryk. Blot det at have matchende sko til trøjen, kan være altafgørende for sættets helhed. Ved at tilføje en neglelak med samme farve sætter man det sidste præg på outfittet. Det kan virke som en lille ting, men i det store billede, vil det fuldføre stilen. 

Hav et udvalg af farver i neglelak klar, så man har en farve til hvert udtryk 

Første skridt for at implementere neglelakken i dagligdagen er at få anskaffet sig en masse farver, som passer til ens tøj derhjemme i klædeskabet. En fordel kan være at kigge på tøjet og se, hvilke farver som går igen i ens stil. Derefter kan man hoppe ind på nrkosmetik.dk og bestille de farver hjem, som passer til netop ens eget klædeskab.  

På den måde er det ikke farveudvalget, som holder én tilbage i at bruge neglelak til dagligt. Til hverdag kan det være en neutral neglelak, hvis man ikke vil skille sig for meget ud. Så kan man til gengæld til festlige lejligheder være mere modig og gå med en mere iøjnefaldende farve. Neglelakken er god til at pifte outfittet op, hvis det i sig selv er lidt kedeligt og ensfarvet, og man mangler noget, som gør sættet mere spraglet.  

Øvelse gør mester 

Neglelak kan være en utrolig svær disciplin at fuldføre, fordi det kræver en rolig hånd, præcision og tålmodighed. Egenskaber man i en hverdag eller inden en fest ikke altid har. Dog lærer man det aldrig, hvis man ikke blot springer ud i det og starter med overskuelige farver og mønstre. Til en start kan man begynde med en neutral farve. Her kan man nemlig ikke tydeligt se, hvis man har malet lidt uden for neglen. Det kan man til gengæld med en skarp farve som f.eks. rød. Når man har øvet sig længe nok, kan man begynde at eksperimentere noget mere med mønstre og farver. Det kan være, at man til festlige lejligheder laver et mønster, som skiller sig mere ud. Er man til en fødselsdag, laver man måske balloner på neglene. Det kan også være, at man tilpasser neglelakken en temafest. Er det glimmertema, skal man måske have glimmer ind i neglelakken eller pynte neglene med sten oven på lakken. 

Lav en spa dag for dig selv 

Neglelak er en luksus, som man kan hygge sig med. Arranger en spa dag for dig selv, som både indeholder neglelak, ansigtsmaske og fodbad. På den måde bliver det ikke en pligt at lægge neglelak men til gengæld en hyggelig ting, som man kan bruge god tid på og ikke skal skynde sig igennem. Det gør ofte også det endelige resultat pænere, fordi man har brugt tid på at lægge flere lag, siddet stille til det tørrer helt og rette til, når man er færdig. Det er altså ikke farligt at begive sig ud i neglelakkens verden og eksperimentere med farver og mønstre til de forskellige lejligheder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.