Har I styr på vielsesringene til brylluppet?

bryllupsringe
november 10, 2020 0 Comments


Har I besluttet at tage det store skridt og vælge at love hinanden, foran jeres familier, venner eller blot nogle vidner, at I vil være sammen for evigt og altid og elske og beskytte hinanden? Det er utrolig stort og derfor er det kun smukt at man symboliserer det med en ring, der kan vise hele verden at I har fundet den person I helst vil bruge jeres liv sammen med.

Hvidguld er det nye indenfor vielsesringe

Førhen var vielsesringe nok meget ens, men i dag kan du vælge rigtig mange forskellige slags. Der er også en hel del guldsmede som kan designe din vielsesring helt fra bunden, så du får lige netop det udtryk du gerne vil have.

Du behøver heller ikke kun at vælge det klassiske rødguld, hvilket man ikke skal forveksle med rosegold. Du kan også få flotte vielsesringe i hvidguld.

Vielsesringe i hvidguld har et rigtig flot lyst skær. Det kan godt minde lidt om sølv, men er på en måde lidt varmere i farven, end sølv er. Der er en del som synes at hvidguld klæder dem bedre end normalt guld, rødguld. Derfor er det blevet mere populært at få lavet blandet andet vielsesringe i hvidguld.

Da en vielsesring er et smykke man har på hele tiden og i mange år, så er det virkelig vigtigt at man vælger dem i en stil og et materiale man er glad for.

Find en ring du bliver ved med at elske

Brug forlovelsestiden på at finde ud af om du er mest til det klassiske udseende eller om du har brug for at din vielsesring er lidt mere speciel. Som sagt er det et smykke du vil have på hele tiden, så det er fjollet at gå for meget på kompromis med dine ønsker.

Alle guldsmede har diverse vielsesringe i hvidguld du kan prøve. De findes også i alverdens materialer, så du kan både prøve nogle i titanium og rødguld, ja nogle gange blander de også de forskellige materialer. Ved at besøge nogle forskellige guldsmede vil du måske nemmere kunne mærke hvad slags ring du er til.

Selvom det er en helt særlig ring, så følg din mavefornemmelse. Du skal ikke føle at den skal være helt vildt ekstravagant, for at symbolisere jeres ægteskab. Slet ikke hvis det ikke er din normale stil. Det er ikke meningen at ringen skal komme gående med dig.

Nogle beslutninger kan skubbes til senere

Man kan hurtigt bruge mange tusinde kroner på ens vielsesring. Så tag jer god tid til at finde frem til den rigtige. Hvis du er i tvivl om du vil have sten i din ring. Eventuelt hvis budgettet er lidt stramt i forvejen. Så hør guldsmeden om det er muligt at få indfattet sten i ringen på et senere tidspunkt. Så kan det eventuelt være noget I kan få gjort på en bryllupsdag.

Man kan også vælge at vente med at få indgraveret ringene til et senere tidspunkt. Det kan være I ikke er sikre på hvilken dato I skal vies eller gerne vil tænke længere tid over hvad der skal stå inden i dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.