Velkommen til Zalethco

august 11, 2020 0 Comments

Velkommen til vores nye side her hos Zalethco. Hvad enten du er en af vores gamle læsere eller en nytilkommer, så er du selvfølgelig mere end velkommen her hos os.

Hvem er Zalethco?

Zalethco er en nyhedsside, og vi ønsker at lave artikler, som favner bredt.
Vi har efterhånden eksisteret i mange år, men efter corona er kommet til, har vi ønsket at opdatere vores side.

Hvorfor Zalethco?

Zalethco er et ord, som de færreste har stiftet kendskab til. Historien bag navnet Zalethco er, at vores chefredaktør siden barns ben har haft katte i sit liv. Efter hun flyttede hjemmefra fra efterhånden mange år siden, har hun aldrig gjort noget for, at sin drøm om at få en kat i opfyldelse. Da Henriette (vores chefredaktør) besluttede sig for at være selvstændig, faldt spørgsmålet om, hvordan dette skulle fejres. Henriette besluttede, at når en drøm gik i opfyldelse, så kunne hun da lige så godt gå efter drømmen om at få en kat. Zalethco er navnet på den race, som Henriettes kat har.

Zalethco er for os et symbol på at forfølge sine drømme. Gennem vores artikler ønsker vi, at du får inspiration til at følge DINE drømme.

Zalethco er for alle

Overskriften siger alt. Vi ønsker, at Zalethco skal være for alle. Vi ønsker ikke at forbeholde vores artikler og nyheder til bestemte grupperinger. Vi ønsker, at favne bredt, da vi mener, at vi kan inspirere dig som læser bedst muligt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.