Mangler du en professionel elektriker?

Elektriker hvidovre
oktober 10, 2021 0 Comments

Der kan være mange projekter i hjemmet, hvor det er en god ide at have en professionel elektriker med på sidelinjen. Uanset hvad det måtte omhandle af de elektriske installationer i hjemmet, er det vigtigt med kyndig vejledning og hjælp for at sikre den helt rette sikkerhed for dig og ejendommen. Bor du i Hvidovre eller omegn, så kan du trygt vælge reel-installation. Hos https://reel-installation.dk/ opnår du med garanti høj kvalitet for det udførte arbejde af professionelle folk der besidder flere års erfaring og samtidig en kundeservice der sættes en ære i at udføre til perfektion. Reel-installationer hjælper dig med enhver opgave i forbindelse med elektriciteten, uanset om du er på jagt efter hjælp som privat, virksomhed eller som boligforening.  

Få syn for sagen med en skræddersyet løsning  

Reel-installation hjælper dig med at guide dig til den helt rette løsning i forbindelse med elektriciteten. Reel-installation står klar til at rådgive dig omkring den bedste løsning også selvom den måtte skulle skræddersyes for at opfylde dine specifikke behov. Med den rette løsning sikrer du at elnettet fungerer præcis efter forventningerne og med en løsning der opfylder de behov du måtte have i ejendommen, uanset om der skulle være tale om en privat bolig, virksomhed eller boligforening for alle enderne skal mødes samme sted. Er du i tvivl om det er tid til at udskifte ledninger eller el tavlen eller i tvivl om noget helt tredje, så kontakt reel-installation med det samme og få en uforpligtende snak omkring den løsning der er optimal og tilpasset dine behov for sikker og velfungerende el.  

Kan du ikke finde det elektriske problem? 

Har du problemer med elektriciteten og kan ikke helt finde hoved og hale i dit elnet? Så er der hjælp at hente. Reel-installation er specialist i af finde problemet og udbedre det for dig som kunde. Vi giver ikke op førend vi er kommer frem til hvor problemet måtte lægge og fundet en løsning til dig, der kan udbedre problemet, så du igen kan have problemfri og sikker elektricitet i din ejendom. Måske det handler om gamle ledninger i væggene, en fejlmelding på relæet eller noget helt tredje. Ree-installation hjælper dig igennem dine problemer og sikrer dig at du i fremtiden ikke skal skænke din el en tanke, med uholdbare løsninger.  

Få udført en el-sikkerhedsattest  

Hvis du er ansvarlig for et forsamlingslokale der skal kunne rumme mere end 150 personer, så er det lovmæssigt nødvendigt at få udbedret en el-sikkerhedsattest. En el-sikkerhedsattest skal konkludere, at der ikke er nogle brud eller potentielt farlige elinstallationer i bygningen. El-sikkerhedsattesten skal udføres hvert andet år, så du med sikkerhed kan sige at der ikke er nogle elektriske installationer der besidder fare for bygningen eller de personer der måtte besøge den. Lovgivningen på området er for at sikre at der ikke opstår brand i bygningen som følge af gamle eller elinstallationer der ikke er vedligeholdt, til sikkerhed for dig og ejendommen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.