Sådan laver du sommerens lækreste drinks

Drinks
april 2, 2021 0 Comments

Der findes ikke meget, der er bedre, end når man tager den første tår af en kold drink på sommerens varme dage. Det er følelsen af, at man bliver nedkølet fra top til tå af en forfriskende mikstur af de bedste væsker. Du kan bare ikke blive ved med at drikke den samme kedelige blanding igen og igen. Til sidst vil både du og dine smagsløg kede sig og hungre efter et nyt eventyr. Læs med og bliv klogere på, hvordan du finder din yndlingsdrink til sommeren.

Ethvert fravalg er et tilvalg

Alt, du skal bruge til en start, er blot et glas, isterninger og resten får du hjælp til at finde her. Det er ikke altafgørende, hvordan glasset ser ud eller størrelsen på det. En god tommelfingerregel er dog, at jo flere forskellige ingredienser, der skal i, desto større skal beholderen være. Derudover er det en god vane, at man fylder det godt op med isterninger til en start, så indholdet holdes koldt. På denne måde smelter isterninger ikke så hurtigt, og du undgår, at din drink bliver vandet.

Når det kommer til drinkens egentlige indhold, så er der mange kombinationer, som du kan afprøve. Et sikkert sted at starte er, når du arbejder med gin og vodka. Disse to spiritustyper virker med de fleste kombinationer. Du kan naturligvis også lave din sommerdrink uden alkohol. Det næste, du skal overveje, er hvilken smag og hvilket udtryk, du bedst kan lide. Du kan bruge juice, sodavand, saftevand eller sirup i forskellige kombinationer. Ved at blande disse kan du skabe en syrlig, sød, salt eller blandet smagsoplevelse. Start med en base, som du er sikker på, du kan lide i forvejen. Herefter kan du forsøge at eksperimentere med opblandingen og blandingsforholdene.

Del glæden med dine nærmeste

Hvis du synes, at din fantasi er begrænset, så kan du altid spørge dine nærmeste. En sjov aktivitet er at invitere dine venner, familie eller naboer på besøg til en testsmagning. Det kunne være for at smage diverse kombinationer, som du selv har haft i tankerne. Det er også en mulighed, at du opfordrer til, at alle tager forskellige typer af væsker med. Her kunne man lave en konkurrence ud af, hvem der kan lave den bedste drink ud fra de muligheder, som hver gæst har bidraget med. Det sætter i den grad kreativiteten på prøve. Hvem ved? Måske er det dét, som gør, at du, eller en af dine gæster, finder sommerens næste store smagsoplevelse.

Der gives point efter kreativitet, udseende og nytænkning. Sådan en aktivitet kan nemt kombineres med havespil eller en grillaften. Her er et lille tip til konkurrencemennesket: Du kan naturligvis altid finde inspiration på internettet. Undersøg hvilke kombinationer og smagsvarianter der oftest går hånd i hånd. Det vil øge dine muligheder for at stikke af med trofæet for årets bedste drink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.