Træsko er igen indenfor de seneste år, blevet en fast del af mode- og gadebilledet. De er både praktiske og pæne, og det gør dem til en fast del af de fleste klædeskabe. Der er helt sikkert også et par til dig.

Træsko er i dag meget mere, end de var før i tiden. De kommer i alle tænkelige farver og designs. Du kan se et udvalg af de mange muligheder hos https://www.sanitaclogs.dk/damer.aspx.

Klassiske træsko

Det design som de fleste tænker på, når de tænker på træsko, kaldes også en tøffeltræsko. En tøffeltræsko har rund snude, en sål af træ og overdel af læder, stof, gummi eller lignende, som dækker hele foden. De har typisk ingen hælkappe, og er dermed nemme at komme ind og ud af.

Selvom formen på tøffeltræskoen ikke kommer i mange variationer, så er mulighederne for at vælge farver, mønstre og materialer nærmest uendelige. Det er bare at finde det eller de par, som du bedst kan lide. Det kan være flot og farverigt, eller mere afdæmpet og klassisk.

sko i træ

Nye former på en gammel traver

Træskoen er ikke længere begrænset til den klassiske tøffel form. I dag kan du også få træsko med høj eller lavere hæl eller som f.eks. sandal.

Træsko er et fodtøj, som passer rigtigt godt til sommeren. Du behøver ikke strømper i dem, de er nemme at tage af og på, og de nemme at rengøre.

Træskoen er perfekt fodtøj til at have stående i sommerhuset eller kolonihaven. Den høje sål gør dem også praktiske at have på mere løst underlag. Derfor er et par praktiske træsko, også gode at have på i naturen, for eksempel på strand eller i skov. Alt efter materiale, så kan mange træsko bare skyldes eller tørres af, hvis de har været i vådt føre.

Du kan også få træsko med et mere elegant snit og design, som kan bruges i mere professionelle sammenhænge. De rigtige træsko kan sagtens bæres på kontoret til et par pæne sorte bukser eller på en bytur med et par jeans.

Fokus på bæredygtighed

Er dyrevelfærd og bæredygtighed vigtigt for dig, har du også mulighed for at vælge træsko udelukkende af veganske materialer. Og heller ikke med en vegansk sko behøver det at blive fodformet eller kedeligt.  Der er rig mulighed for at vælge en sko, som både er bæredygtig og lækker at se på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Explore More

Derfor burde du overveje at bruge Najell produkter til din baby

najell
juni 7, 2021 0 Comments 0 tags

At få et barn betragtes af mange som et af livets gaver. Babyer er søde og bringer meget glæde til husholdet. Og at se sin baby vokse op kan være

Fordelene ved vikar booking for jobsøgere

temply
marts 22, 2023 0 Comments 0 tags

Leder du efter et job, men ønsker ikke at binde dig til en fuldtidsansættelse? Så kan vikarbooking være den perfekte løsning for dig. Midlertidig booking er en måde at få

Otoskop: Et Vindue til Ørets Sundhed

otoskop
september 13, 2023 0 Comments 0 tags

Øret er et bemærkelsesværdigt organ, der ikke kun muliggør vores evne til at høre verden omkring os, men også spiller en afgørende rolle i vores balance og koordination. Når det